Lesernes meninger

Velkommen til siden!
Her kan du skrive en hilsen til LoOS. Har du f eks synspunkter på-, ideer eller forslag til websidene, kan du skrive de her. Eller kanskje du har synspunkter på foreningens aktiviteter – eller annet? Kom med meningene dine! Vennligst utelat ufint og krenkende språk.

Navn *
 Nettside
 Tekst *
* Obligatorisk

Menneske eller maskin?
Skriv inn bokstavene og tallene i tekstfeltet før du sender inn hilsenen.

(2)
(2) Rolf Formo
Sun, 16 April 2017 09:47:55 +0000
url  email

Til Torild Hesthammer
Tusen takk for hyggelig melding på vår hjemmeside under Lesernes mening .
Når det gjelder kvinnelig medlemskap så har vi ikke fått noen søknad fra kvinner med fartstid eller maritim interesse. Så det er bare å søke eller foreslå aktuelle søkere.
Rolf Formo
Formann Langesund og Omegns Sjømannsforening.

(1) torild hesthammer
Sun, 16 April 2017 05:40:55 +0000

En fantastisk facebook side :) Har delt noe av dette med medlemmene av Sjøfolk i utenriksfart på facebook, Bare synd dere ikke tar inn de kvinnene som var til sjøs som medlemmer, men utover det er jeg kjempeimponert av hva dere presenterer og det er knallbra lesestoff :) Så tusen takk til dere :)