Wrightegaarden – mennesker og minner

einar_salmn

Vi har fått tillatelse til å publisere artikkelen “Wrightegaarden – mennesker og minner”.

Artikkelen er skrevet av Einar Salmén (t.h.) og publisert første gang i Bamble Historielags Jubileumstidsskrift for 1988. Salmén har bidratt til flere artikkler på sidene våre under bl a “Historiske godbiter”. Der er han også behørig presentert.

wrighteg

Wrightegaarden (t.v.) er kansje Langesunds vakreste hus(?) i sin klassiske stil fra tiden rundt 1800. Artikkelen til Salmén, om mennesker og minner rundt Wrigthegaarden, omhandler mye lokalhistorie. Ikke minst gjør passusen om vår Sjømannsforenings “langvarige rolle i Wrightegaarden historie” det riktig å ha artikkelen blant våre “Historiske godbiter”. Du finner den der eller du kan klikke her. God fornøyelse!

Filed under: referat