« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Alf Marino Grønseth minneord

11. april - 24. april

Alf Marino Grønseth

14 juni 1944 – 31 mars 2019

Alf døde den 31 mars 2019 etter lang tid sykdom. Han var aktiv i foreningen til det siste.

Alf ble medlem i Langesund og Omegn Sjømannsforening i 1989, og Formann fra 2000 til 2004. Han ble Æresmedlem 2012 etter lang og god tjeneste som stuert og leder av kjøkkengjengen.

Han var ivrig deltaker på dugnadene våre. I arbeidet med restaurering av sjømannsforeningens hus, som medførte at sjømannsforeningen fikk Bamble kommunes restaureringspris i 2007, var Alf en ivrig deltaker.

Alf var inkluderende i sitt møte med alle mennesker spesielt i møte med de nye i foreningen. Hans lavmeldte og lune væremåte ble satt stor pris på av medlemmene.

Han reiste som 16 åring ut på sjøen og endte opp med sertifikat som skipsfører. I 1980 startet han opp ved Los båten i Kragerø, og han begynte som Los lærling i Langesund i 1982 og ble Statslos i 1983. Der var han Los til pensjonsalderen.

Alf hadde mange interesser. Blant annet var han med i styre i det nasjonale sjømannshjemmet i Stavern, også medlem av Langesund kystlaget, Han samlet frimerker, og han var en hjemmets mann, som holdt hus og hage i orden.

Våre tanker og kondolanser går i dag til familien, kona Siri Gry og barna.

Alf ble bisatt fra Langesund Kirke tirsdag 9 april kl.13:00.

Start:
Slutt: